fbpx

Telefonul care se schimbă „la față”: Cum ți-ar putea face viața mai ușoară iPhone 15

iPhone este, poate, cel mai iubit telefon mobil din lume, însă, de-a lungul timpului, smartphone-ul a funcționat, într-o oarecare măsură, după propriile reguli, făcând notă discordantă în nișă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

MacRumors, o publicație specializată pe tot ceea ce scoate pe piață Apple, ar fi intrat în posesie unor modele din seria iPhone 15, astfel că are vești uimitoare pentru toți cei ce sperau că, la un moment dat, Apple se va alinia trendului și va monta pe telefoanele lor un port USB-C.

Ce-i drept, noile prototipuri nu sunt încă neapărat funcționale, însă sunt menite să-ți arată cum se va prezenta noua linie de device-uri, cel puțin la exterior, cu tot cu funcționalitățile fizice din dotare, scrie Playtech.

Așadar, poate cea mai improtantă veste este că noul iPhone ar putea să-ți facă viața mai ușoară, de vreme ce, mai mult ca sigur, va avea un port USB-C. Modelele un pic mai scumpe vor beneficia de conexiuni net superioare, însă toate ar putea avea cel mai popular port de conectare din lume.

Dispare întrebarea „ai un încărcător de iPhone?”

Cu alte cuvinte, „ai un încărcător de iPhone?” s-ar putea să dispară din limbajul colectiv al majorității.

Se preconizează că, în afară de schimbarea modului de alimentare, nu vor exista modificări majore, în ceea ce privește aspectul fizic al noii game.

Gigantul promite să-și prezinte noile telefoane în septembrie, la WWDC, ca în fiecare an. Până atunci, totuși, Apple intenționează să se concentreze pe noile sale căști de realitate mixtă, lansarea fiind programată pentru săptămâna viitoare.

Revenind la încărcarea USB-C, să sperăm, totuși, că port-ul va fi conectat, cel puțin din punct de vedere al alimentării cu energie, la o baterie un pic mai generoasă, întrucât Apple pare să fi rămas în urmă, din acest punct de vedere.

Rămâne de văzut cum va aborba compania schimbarea și, desigur, să așteptăm lansările oficiale, pentru a înlătura orice urmă de îndoială.

Articole asemănătoare

Back to top button