fbpx

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei. Unde sunt amenajate

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 27-28 mai 2023. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În sectorul Buiucani

Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 27 mai 2023 va fi organizat – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în preajma Cinematografului Patria Loteanu – Târg de weekend al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”.

În Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 – Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

În sectorul Râșcani

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”, al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru

Pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica

În Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală – Festivalul gastronomic BBQ (26-28 mai), organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Ciocana

Pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Articole asemănătoare

Back to top button