fbpx

Tânărul suspectat de omorul fetiței de șapte ani de la Recea și-a recunoscut vina

Tânărul de 21 de ani, suspectat de omorul fetiței de șapte ani din localitatea Recea din raionul Rîșcani și-a recunoscut vina. Informația a fost confirmată pentru PRO TV de reprezentanții poliției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Principalul suspect și-a recunoscut vinovăția pentru faptele imputate. Procurorii vor înainta un demers de aplicare a măsurii preventive arest pentru 30 de zile. Acesta urmează a fi supus unui șir de expertize, inclusiv cea psihiatrică.”

Pe faptul omorului a fost pornită o cauză penală.

Amintim că fata de 7 ani a mers luni la joacă în mahala și nu a mai revenit. Mai întâi au căutat-o cei de-ai casei, iar spre seară au apelat și la poliție. Căutările au continuat toată noaptea și a doua zi, fiind implicați și câini dresați, dar și drone. Cadavrul a fost găsit marți după-amiază într-o casă părăsită din localitate. Se pare că copila a mers la casa suspectului, care se află nu departe de casa sa. Localnicii spun că fratele mai mare era drăguț cu copila și servea cu dulciuri. De data aceasta el nu a fost acasă. Fratele mai mic, un împătimit al jocurilor de calculator, s-a arătat deranjat de vizita ei. Copila a fost găsită strangulată.

Articole asemănătoare

Back to top button