fbpx

Tânăra de 29 de ani, victimă a accidentului de la Botanica, a murit: „Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine!”

Doinița Prodan, tânăra de 29 de ani, victimă a gravului accident de la Botanica, din 24 iulie, a murit la spital. Anunțul a fost făcut de soțul său, ieri, 6 august, pe rețelele de socializare, care a menționat că tânăra a lăsat în urmă două fetițe de 2 și 5 ani. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Scumpa mea, tu să știi că noi o să te purtăm în suflet mereu ca o minune din viața noastră! Să știi că fetițele tale o să te iubească mereu! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire în viața lor! Dumnezeu să te ierte. Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine! Te iubesc!”.

Amintim că în urma accidentului din 24 iulie în care au fost implicate patru automobile de marca Volkswagen, Skoda, Mercedes și Peugeot, cinci persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme, iar șoferul Mercedesului, care a provocat accidentul, a fugit de la fața locului.

Șoferul reținut pentru 72 de ore după ce a provocat pe 24 iulie un accident rutier pe bulevardul Decebal, soldat cu victime, figurează în mai multe dosare penale după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan. În 2016 a fost amnistiat, iar ulterior, judecat penal pentru samavolnicie, dar din nou a scăpat de pedeapsă pentru că a intervenit termenul de prescripție.

Articole asemănătoare

Back to top button