fbpx

Sunt modești, răbdători și pricepuți în organizare. Copiii născuți în 2019 – adevărate comori pentru părinți

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2019 este anul copiilor răbdători, modești și ambițioși. Femeile care vor deveni mame în următoarele luni pot fi sigure că vor avea în familie un/o erou/eroină. Anul porcului de pământ (mistrețului) începe pe 5 februarie 2019 şi se încheie pe 24 ianuarie 2020. În această perioadă, micuții care vor vedea lumina zilei pot fi considerați unii dintre cei mai norocoși oameni din ultimii ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astrologii chinezi cred că anul Porcului de Pământ este un an bun pentru a da naştere. Pământul este un simbol asociat cu longevitatea, stabilitatea, controlul de sine, iar cei născuţi în acest an vor avea parte de o mulţime de lucruri grozave în viaţa lor.

Cele mai bune luni ale anului pentru naştere sunt: mai, iunie, iulie, august şi septembrie. Potrivit înţelepciunii chinezeşti, se pare că cele mai mari şanse de a avea un băieţel sunt dacă este conceput în iulie şi dacă mama are 18, 20, 30 şi 42 de ani. Pentru a avea o fetiţă, acesta trebuie concepută în aprilie şi mama să aibă 21, 22 sau 29 de ani. De asemenea, conform cu aceeaşi diagramă chinezească, şansele se a concepe un băiat încep de la 54% în toate cazurile.

Copilul născut în acest an este norocos, curajos, plin de bucurie, modest, frumos, răbdător, rezistent, priceput în organizare şi are capacitatea de a se băga uşor pe sub pielea oricui. Totodată, este galant, de modă veche şi respectă codul bunelor maniere, scrie eva.ro.

El este de încredere, un bun ascultător, un pic naiv şi modest. De asemenea, este puternic, înţelegător şi e destul de pofticios şi gurmand. E plin de bucurie şi foarte înţelegător atunci când vine vorba de nevoile şi dorinţele altora. De asemenea, copilul are un suflet bun şi este onest.

Copiii născuţi în acest an chinezesc vor să aibă cât mai mulţi prieteni posibil. Ei sunt loiali, grijulii şi caută parteneriate reciproc avantajoase. Sunt întotdeauna gata să ajute un prieten la nevoie și simt necesitatea de a fi protejați excesiv de părinţii lor. Pentru că au un suflet bun şi sunt puţin naivi, pot fi uşor înşelaţi de ceilalţi copii. Au nevoie de îndrumare pentru a-şi îmbunătăţi aptitudinile în stabilirea barierelor atunci când acestea sunt necesare.

Din copilărie, nativii din această zodie sunt înclinaţi spre domenii care îşi dezvoltă inteligenţa, ei doresc mereu să înveţe şi au mari şanse să devină intelectuali autentici când cresc.

Articole asemănătoare

Back to top button