fbpx

Spre plajă, în autobuze confortabile. În zilele de weekend, pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă ar putea circula mai multe unități

Și tot dacă e vară și soare, din ce în ce mai mulți oameni se grăbesc să facă plajă. Iar dacă unii nu își pot permite un sejur la mare, profită din plin de locurile special amenajate din țară. Un exemplu în acest sens este plaja de la Vadul lui Vodă, care se bucură de popularitate atât în rândul cetățenilor țării, cât și în rândul turiștilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu toate acestea, municipalitatea consideră că ar fi posibil ca numărul turiștilor să crească, iar un factor care l-ar spori ar fi confortul din transportul de rută care circulă spre și din Vadul lui Vodă.

Subiectul a fost abordat la ședința săptămânală a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău. În cadrul întrunirii de luni, primarul interimar Ruslan Codreanu a sugerat că în zilele de weekend ar trebui direcționate mai multe vehicule spre zona de agrement de pe malul Nistrului.

„Dat fiind faptul că acum sunt zile însorite, caniculă, un foarte mare flux de oameni merg din orașul Chișinău spre Vadul lui Vodă la plajă. Dacă noi le-am asigura și un transport public calitativ sâmbătă și duminică, eu cred că numărul de turiști călători ar crește.

Vedeți cu Parcul Urban de Autobuze, pentru că în zilele de weekend oricum aveți o rezervă de autobuze, ieșirea la rută este mult mai mică decât în zilele lucrătoare, astfel încât pe traseul Chișinău-Vadul lui Vodă să fie puse autobuze noi”, a spus în cadrul ședinței primarul interimar Ruslan Codreanu.

Acesta a mai adăugat că în acesr mod ar fi posibilă majorarea fluxului de oameni care merge în confort, cu aer condiționat, la bazele de odihnă de la Vadul lui Vodă.

Articole asemănătoare

Back to top button