fbpx

Spotify copiază TikTok: Ce actualizări aduce aplicația de muzică

Feed-ul video vertical în stil TikTok a invadat o mulțime de aplicații pe care le folosim zilnic. După ce a anunțat un test beta anul trecut, Spotify va începe să deruleze un nou design pentru secțiunea Home a aplicației sale mobile, cu un aspect „mai vizual, dinamic”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Compania spune că fluxurile vizuale sunt „construite pentru o descoperire mai profundă și conexiuni mai semnificative între artiști și fani”.

Astfel, secțiunile de muzică, podcast-uri și cărți audio vă vor oferi, de asemenea, posibilitatea de a „derula în mod intenționat” prin noile fluxuri în care Spotify va oferi clipuri audio și video, scrie Playtech.

Dacă găsiți ceva ce doriți să auziți în întregime, există opțiuni de salvare, partajare, previzualizare mai multe melodii (liste de redare sau albume), citiți transcrieri ale episodului și vizionați podcast-uri video. Aceste fluxuri vizuale vor fi, de asemenea, în interfața de căutare, unde puteți parcurge clipuri aranjate după gen.

Actualizări de la Spotify

În plus, Spotify spune că va pune conținutul vizual în interiorul listelor sale de redare, precum Discover Weekly, Release Radar, New Music Friday și Rap Caviar. Compania vede acest lucru ca o modalitate de a oferi previzualizări pentru melodii din aceste colecții. Spre deosebire de unele dintre testele timpurii, Spotify nu a adăugat un al patrulea buton la bara de navigare a aplicației pentru aceste fluxuri.

Pentru tab-ul Music, utilizatorii din SUA și Canada vor vedea DJ-ul AI Spotify chiar sub colecția a opt comenzi rapide personalizate. Când începeți să derulați, aplicația va servi fragmente audio și vizuale ale unei melodii. De aici, puteți previzualiza până la cinci melodii diferite dintr-un album sau playlist, la fel cum ați face pentru Stories pe Instagram. Spotify vă va oferi, de asemenea, un context scurt cu privire la motivul pentru care vedeți aceste recomandări.

Pentru secțiunea Podcasts, veți vedea în continuare cele opt comenzi rapide în sus, în timp ce restul fluxului va previzualiza show-uri selectate pentru fiecare utilizator. Fiecare recomandare va avea un eșantion audio și o transcriere în timp real sau un videoclip, dacă emisiunea a fost înregistrată în acel format. Dacă doriți să continuați să ascultați, veți avea opțiunea de a vă ridica la partea previzualizată sau de a începe de la început. Spotify spune că feed-ul audiobook va funcționa la fel ca previzualizările podcast-ului.

Articole asemănătoare

Back to top button