fbpx

sondaj, video | Moldovenii au cea mai mare încredere în Igor Dodon și Maia Sandu. Cine dintre politicieni se mai regăsește pe listă?

Igor Dodon și Maia Sandu rămân a fi politicienii în care moldovenii au cea mai mare încredere. Asta se arată într-un sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice la comanda postului de televiziune TVC 21.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sociologii afirmă că nu le-au oferit respondenților o listă cu numele personalităților politice, însă le-au propus să îi nominalizeze chiar ei. Așadar, conform rezultatelor, Igor Dodon se află pe prima poziție cu 29,6%, urmat de Maia Sandu cu 20,5% și Andrei Năstase cu 5%.

Pe listă se mai regăsesc Renato Usatîi (4,5%), Ilan Șor (2,2%), Ion Chicu (1,8%), Pavel Filip (1,7%), Ion Ceban (1,3%), Vladimir Voronin (1,1%), Zinaida Greceanîi (1%), dar și Octavian Țîcu, Andrian Candu și Dorin Chirtoacă (mai puțin de 1%).

Conform informațiilor prezentate, eșantionul a fost de 1767 de persoane care au peste 18 ani. Datele au fost colectate în perioada 23-31 mai 2020.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

CITEȘTE ȘI:

sondaj, video | Cele trei partide care ar obține cele mai multe mandate în Parlament dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare

Articole asemănătoare

Back to top button