fbpx

Șoferul de maxi-taxi care a mers la roșu pe contrasens, „sub nasul” pietonilor, penalizat. Pedeapsa care i-a fost aplicată

Șoferul de maxi-taxi care a fost surprins cum încalcă mai multe reguli de circulație săptămâna trecută a fost penalizat. Conform Nataliei Golovco, ofițera de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică, pedeapsa a fost aplicată în baza a două articole.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce secvența video a ajuns în vizorul Poliției, oamenii legii au stabilit că la volanul microbuzului se afla un individ de 35 de ani. Acesta s-a mai ales cu amendă de 6000 de lei și șapte puncte de penalizare.

Amintim că, vineri, 15 ianuarie, camera de bord al unui automobil a filmat cum șoferul unui microbuz de pe ruta 120 a trecut mai întâi de pe o bandă pe alta în fața unui vehicul, apoi a înconjurat altă mașină, a ieșit pe contrasens și a trecut la roșu chiar „sub nasul” câtorva pietoni.

Cazul a avut loc pe str. Decebal din sectorul Botanica al capitalei. Atunci, ZUGO a solicitat informații despre caz Inspectoratului Național de Securitate Publică, iar Natalia Golovco, ofițera de presă a instituției, ne-a comunicat că nu se cunoaște despre incident, însă va transmite colegilor săi datele pentru a fi înregistrate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button