fbpx

Slusari spune că el și Moțpan vor fi urmăriți și interceptați: „Igor Dodon încearcă în toate să îl copieze pe Vlad Plahotniuc”

Alexandr Slusari spune ca el și Chiril Moțpan vor fi urmăriți și interceptați. Deputatul îl acuză pe șeful statului că ar sta în spatele acestor acțiuni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Slusari a scris pe pagina sa de Facebook că președintele ar aplica metodele lui Plahotniuc. În același timp, politicianul spune că a mai trecut prin asemenea experiențe.

„Igor Dodon încearcă în toate să îl copieze pe dascălul său, Vlad Plahotniuc. Aceleași metode de luptă cu oponenții. Nimic nou sub soare. Am primit informația că eu și Chiril Moțpan vom fi urmăriți și interceptați. Igor Nicolaevici, noi prin asta am trecut trei ani. În perioada când dumneavoastră ați chefuit la Condrița cu tăiatul porcului și mersul cu cvadrațiclul, ați mers la vânătoarea de braconaj la Răscăieți și ați făcut contrabanda cu vin la Athos. Rămân rece la aceste porcării. Nu-mi schimb modul de viață. Plahotniuci și dodoni vin și pleacă, iar țara și oamenii rămân”, a scris Slusari.

Articole asemănătoare

Back to top button