fbpx

Și șeful Inspectoratului de Poliție Bălți își dă demisia. I-a mulțumit lui Cavcaliuc și Pînzari

Șeful Inspectoratului de Poliție (IP) Bălți, Oleg Cojocari, și-a anunțat demisia. Acesta a spus că pleacă din funcție începând cu 15 iulie curent. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cojocari a mulțumit în special fostei conduceri IGP, Alexandru Pînzari și Gheorghe Cavcaliuc, dar și colegilor.

„Din data de 15 iulie 2019 am decis sa-mi dau demisia din funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Bălți și să plec din MAI.

Pe acestă cale vreau să aduc sincere mulțumiri intregului efectiv polițienesc din cadrul IP Bălți care, pe perioada aflării mele în această funcție m-au susținut și m-au ajutat în promovarea tuturor activităților propuse pentru prevenirea, preîntâmpinarea și descoperirea infracțiunilor, îndreptate la ridicarea nivelului de siguranță în societate.

Vreau să punctez că, fie conducătorul cât de instruit și cât de școlit nu ar fi, dacă nu are o echipă bună și o susținere sănătoasă de la colectiv, susținere care mai întâi de toate trebuie meritată, lucrurile bune se fac foarte greu, iar rezultatul dorit rămâne mult așteptat. Aici vreau să zic că paralel cu colectivul pe care l-am condus, am avut o susținere productivă și din partea conducerii IGP în persoana domnilor Alexandru Pînzari și Gheorghe Cavcaliuc și a întregii echipe conduse de ei.

În încheiere, vreau să le doresc tuturor multă sănătate, succese și realizări frumoase, îndeplinirea tuturor dorințelor.

P.S. Indicând în acest mesaj dată de 15 iulie mi-am amintit că, exact la aceiași dată cu 27 ani în urmă, am participat ultima zi la războiul de la Nistru, de ce am memorizat această zi? Deoarece este ziua de naștere a soției mele, și când am ajuns acasă am dublat sărbătoarea, ce coincidență… , a scris Oleg Cojocari.

Articole asemănătoare

Back to top button