fbpx

Și pe 25 decembrie, și pe 7 ianuarie. Igor Dodon a felicitat moldovenii cu ocazia Crăciunului pe stil vechi

Mii de moldoveni sărbătoresc astăzi Crăciunul. Chiar dacă au cinstit Nașterea Domnului și pe 25 decembrie, unii oameni continuă tradiția părinților de a se vedea cu rudele și de a merge la biserică și pe 7 ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a nu supăra pe nimeni, tot de două ori, politicienii exprimă mesaje de felicitare pe rețelele de socializare. Astfel, deși le-au urat moldovenilor liniște și bunăstare în decembrie, aceștia țin să aducă și astăzi urări de bine.

Astfel, președintele țării, Igor Dodon, nu a întârziat să le spună „Crăciun Fericit!” cetățenilor încă de la primele ore ale dimineții. În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, șeful statului a menționat că în fiecare an sărbătorește Crăciunul pe stil vechi împreună cu familia.

„Astăzi, majoritatea concetățenilor noștri sărbătoresc Nașterea Domnului – cea mai importantă sărbătoare religioasă a iernii. Împreună cu familia, respectăm tradițiile care ne-au fost transmise de părinții, bunicii și străbunicii noștri și, în fiecare an, sărbătorim Crăciunul pe stil vechi.

Din partea familiei mele, vă transmitem cele mai sincere urări de bine! Să aveţi parte de sărbători frumoase, luminate de gânduri bune! La Mulți Ani și Crăciun Fericit!”, a transmis Igor Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button