fbpx

Selena Gomez a vorbit deschis despre creșterea în greutate din cauza lupusului. Artista le-a explicat fanilor transfomarea corpului ei

Selena Gomez a vorbit deschis despre experiența ei de body shaming, după ce a fost ținta unor persoane răutăcioase pentru că s-a îngrășat, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că s-a confruntat cu o creștere în greutate ca efect secundar al administrării de medicamente pentru tratarea lupusului. Selena a fost deschisă în legătură cu lupta ei cu boala autoimună, dezvăluind în 2015 că suferă de această afecțiune. De atunci, ea a fost supusă la chimioterapie și la un transplant de rinichi, donat de prietena ei Francia Raísa, în încercarea de a trata boala.

Lupusul, o afecțiune în care sistemul imunitar atacă părți sănătoase ale corpului, poate provoca leziuni care pun în pericol viața organelor vitale ale unei persoane. Simptomele comune includ inflamații, dureri articulare, erupții cutanate și senzație de oboseală, iar ca tratament se folosesc medicamente antiinflamatoare și steroizi.

Selena ia în prezent medicamente pentru a-și gestiona simptomele și a apelat la TikTok pentru a detalia unele dintre efectele secundare ale acestora, inclusiv „retenția de apă” pe care o acumulează. De asemenea, ea și-a făcut timp să liniștească pe oricine altcineva se confruntă cu aceleași probleme.

Vorbind în fața camerei, Selena a spus: „Am tendința de a reține multă apă și acest lucru este foarte normal. Am vrut doar să spun și să încurajez pe oricine care simte orice fel de rușine din cauza a ceea ce trăiește, și nimeni nu știe povestea reală, deoarece pari frumoasă și minunată. Da, avem zile în care ne simțim ca naiba, dar prefer să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Așa că da, nu sunt un model, nu voi fi niciodată.”

După ce și-a transmis mesajul, Selena și-a asumat responsabilitatea de a riposta împotriva tuturor celor care se bucură să facă de rușine o altă persoană din cauza aspectului corpului Ea a spus: „M-am gândit să vă spun că vă iubesc și vă mulțumesc că mă susțineți și mă înțelegeți. Dacă nu, atunci plecați, pentru că eu nu cred în rușinarea oamenilor pentru corpul lor”.

Selena a vorbit anterior despre experiența ei de a fi umilită din cauza corpului și s-a apărat public într-un Instagram Live anul trecut. Aceasta a venit după ce cântăreața și actrița a participat la Globurile de Aur într-o rochie Valentino din catifea. Ea a spus: „Sunt un pic cam mare acum pentru că m-am distrat în timpul sărbătorilor. Dar nu-mi pasă”, a spus ea, râzând și uitându-se la fratele ei Gracie, care a apărut la ceremonie împreună cu ea.

Articole asemănătoare

Back to top button