fbpx

Se scumpesc călătoriile pe rutele raionale şi interurbane. Moldovenii vor plăti în medie cu peste un leu mai mult per kilometru

Moldovenii vor plăti de luni, 6 februarie, mai mult pentru un bilet de călătorie pe rutele raionale și interraionale. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a publicat prețurile plafon care vor fi aplicate de către operatorii de transport rutier, în funcție de gradul de confort al mijlocului de transport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, potrivit ANTA, în traficul interraional, pentru categoria de confort întâi, vom plăti cu 92 de bani mai mult per kilometru, iar pentru categoria de confort doi, pasagerii vor scoate din buzunar cu 81 de bani mai mult per kilometru.

Respectiv, în traficul raional, pentru categoria de confort întâi, călătorii vor achita un leu și 2 bani per kilometru, iar pentru categoria de confort doi 91 de bani per kilometru, pentru un pasager.

Amintim că din martie anul trecut, în baza deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), tarifele pentru serviciile regulate în traficul raional și interraional pot fi modificate de ANTA.

Articole asemănătoare

Back to top button