fbpx

Se conturează o nouă majoritate? Cu doar câteva zile înainte de alegeri, Dodon laudă succesele lui Șor la Orhei, după ce i-a adresat anterior critici dure

Igor Dodon laudă activitatea lui Ilan Șor la Orhei. Acesta afirmă că echipa politicianului a obținut rezultate bune în ceea ce ține activitatea în municipiu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul la un nou mandat a menționat în cadrul unei emisiuni la RenTV Moldova că a vizitat Orheiul recent și a observat că orașul „arată bine”. Așadar, Dodon consideră că acesta este motivul pentru care echipa lui Șor are susținere la Orhei?

„În ceea ce îi privește pe Șor și Violeta Ivanov, la Orhei ei au obținut rezultate bune la Orhei. Voi fi sincer. Știu că voi fi criticat. Știți poziția mea referitor la tot ce a fost. Cu asta trebuie să ne clarificăm și ne vom clarifica. Dar am fost la Orhei și orașul arată bine. Evident, are electoratul său. Poți să ai atitudini diferite față de un candidat sau altul, dar trebuie să respectăm opinia cetățenilor care i-au votat”, a declarat Dodon.

Precizăm că, în iulie, Dodon a declarat în cadrul emisiunii sale săptămânale, fiind întrebat dacă se teme de revenirea lui Șor, declara că „fotografia politicianului e pe toate gardurile”, insinuând că acesta ar reveni pentru a face coaliție cu Maia Sandu sau Andrian Candu.

Ulterior, Dodon afirma că exclude o coaliție cu platforma Pentru Moldova, din care face parte fracțiunea Șor, și preciza că socialiștii vor coaliza doar cu partidele de dreapta. Pe de altă parte, liderul PDM, Pavel FIlip, afirma în această săptămână în studioul Europa Liberă că „în spatele acordului care a fost semnat cu PSRM nu mai există nimic”.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button