fbpx

Schimbarea pe care Whatsapp o testează chiar acum: Ce vrea să facă mai nou

Una dintre cele mai populare platforme de instant messaging din lume, WhatsApp a venit cu schimbarea care aduce noi funcții în cadrul aplicației. Noua funcție este deja în teste și este disponibilă celor care utilizează varianta beta a sistemului de operare Android.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Utilizatorii versiunii beta Android se pot bucura de o nouă funcție în cadrul platformei de mesagerie WhatsApp. Această nouă funcție îți oferă acum posibilitatea de a partaja un fel de „notă vocală” în starea WhatsApp. Așadar, poți partaja un mesaj vocal scurt la starea de pe WhatsApp în loc să înregistrezi un videoclip pentru a comunica cu contactele din agenda ta telefonică, scrie Playtech.

Acest mesaj poate dura până la 30 de secunde, potrivit WABetaInfo, care poate testa deja această nouă caracteristică. Dacă te întrebi la ce dată va fi lansată noua caracteristică, ei bine, la WhatsApp, acest lucru nu este niciodată evident și acum depinde și de modul în care decurge testul beta.

Schimbarea cu care WhatsApp vine în cadrul „poveștilor”

Unii norocoși testeri beta pot trimite acum note audio ca actualizări de stare, accesând funcția din zona de stare a textului.Permițându-le utilizatorilor să șteargă o înregistrare înainte de a o partaja, WhatsApp oferă, de asemenea, utilizatorilor mai mult control asupra înregistrărilor vocale. După cum se știa deja, notele vocale pot fi înregistrate doar pentru maximum 30 de secunde. Și pentru a auzi notele vocale postate prin stare, utilizatorii trebuie să își actualizeze versiunea WhatsApp.

Ca întotdeauna, criptarea end-to-end asigură că numai persoanele pe care le selectezi în setările tale de confidențialitate pot asculta notele vocale publicate ca actualizări de stare. Notele vocale partajate prin actualizările de stare dispar după 24 de ore, la fel ca fotografiile și videoclipurile, deși utilizatorii au întotdeauna opțiunea de a șterge notele vocale pentru toată lumea după ce acestea au fost disponibile ca actualizări de stare.

După ce a descărcat cea mai recentă versiune beta din Google Play Store, un grup mic de testeri beta au putut trimite note audio prin actualizări de stare. În următoarele câteva săptămâni, funcția va fi disponibilă pentru și mai multe persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button