fbpx

Schimbarea Google Maps pe care trebuie să o știe toți utilizatorii. Trei funcții noi

Una dintre cele mai cunoscute și utilizate aplicații de la Google, Maps pregătește o schimbare care aduce utilizatorilor trei noi funcții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Atât utilizatorii de Android, cât și cei de iOS se vor putea bucura de noile funcții ale Google Maps în următoarele săptămâni. Cea mai nouă actualizare a aplicației Google Maps va mai lansa câteva funcții noi, iar una dintre acestea va fi foarte utilă persoanelor care sunt pasionate de ciclism sau trasee cu bicicleta.

De asemenea, o altă funcție pe care Google a integrat-o în aplicața sa Maps, te va alerta de fiecare dată când un prieten sau o persoană apropiată pleacă sau ajunge dintr-un anumit loc. Astfel, vei putea seta aplicația să te informeze atunci când ajunge persoane respectivă, în cazul în care urmează să te întâlnești cu ea într-un anumit loc, transmite playtech.ro.

Pentru a putea face acest lucru, persoana respectivă va trebui însă să îți ofere acces la locația sa, ea fiind informată când vei face cererea de urmărire, putând să o accepte sau să o respingă. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi simbolul profilului și să selectezi Partajarea locației pentru a putea începe procesul.

Google Maps introduce noi funcții pentru utilizatorii săi

Ulterior, va trebui să alegi persoana respectivă din listă, să apeși pe Enter pentru a adăuga adresa unei persoane de contact, astfel că vei putea primi actualizări din partea acesteia. Ultimul pas constă în selectarea unui loc de întâlnire, precum și ora de sosire sau de plecare, după care să selectezi Salvare.

O altă funcție a aplicației constă în lansarea unor vederi din aer ale aproximativ 100 de monumente din orașe cunoscute precum Barcelona, Londra, New York, San Francisco sau Tokyo. Această funcție se numeșe Surround View și cu ajutorul ei vei putea explora în mod virtual clădiri faimoase precum Empire State Building. Pentru a face acest lucru va trebui să selectezi secțiunea de Fotografii din Google Maps, după care să cauți un reper dintr-un oraș dacă acesta este disponibil.

Pasionații de ciclism vor putea verifica traseele pe care le pot face cu bicicleta și implicit a ajunge la un anumit punct pe hartă cu acest mijloc de transport. Totodată, această funcție îți va arăta schimbarea cotei de-a lungul drumului, nivelul de trafic și dacă există pante, cât de abrupte sunt acestea. Pionierul tehnologic a anunțat că această nouă funcție urmează a fi introdusă în săptămânile următoare în orașele în care indicațiile pentru cicliști sunt disponibile.

Articole asemănătoare

Back to top button