fbpx

Scandal pe rețelele de socializare după Eurovision. De ce susțin unii fani că Suedia a fost „ajutată” să câștige

O conspirație a apărut pe rețelele sociale după ce Loreen a câștigat Eurovision 2023. Unii fani ai concursului susțin că Suedia a fost ajutată să câștige, ca să organizeze ediția de anul următor, când se vor înregistra 50 de ani de la succesul ABBA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mulți telespectatori au observat că Loreen încă avea pus microfonul cu care a cântat și după ce a coborât de pe scenă – când dădea interviuri, sau în momentul în care a fost anunțat câștigătorul, potrivit stirileprotv.ro.

„I-au dat deja lui Loreen microfonul pentru spectacolul ei? Sau asta e doar pentru interviu? În mod normal, oamenii au microfon dublu?”, a scris un utilizator pe Twitter.

„Uite, nu spun că este trucat, dar… să câștige Suedia cu un an înainte de aniversarea victoriei ABBA mi se pare cu totul prea convenabilă”, a reacționat o altă persoană.

„În nici un caz au manipulat totul, astfel încât Suedia să-l poată găzdui (concursul Eurovision 2024) la 50 de ani de la victoria ABBA, frate. Sunt supărat”, a scris un alt utilizator.

„Toată această aniversare ABBA și victoria Suediei, pare o coincidență prea mare, nu știu”, este o altă reacție.

„Nu cred în teoriile conspirației, dar ideea că acest lucru a fost manipulat astfel încât Suedia să poată găzdui cea de-a cincizecea aniversare a victoriei Abba are foarte mult sens acum”, a scris o altă persoană.

Grupul suedez ABBA a câștigat ediția din 1974 a concursului Eurovision, cu melodia Waterloo. A fost succesul care i-a propulsat spre celebritate pe Bjorn, Benny, Agnetha și Anni-Frid.

În 2024 se împlinesc 50 de ani de la victoria lor, iar mulți se așteaptă ca grupul să cânte la ediția următoare a Eurovision.

Sâmbătă seara, Loreen a câștigat cu 583 de puncte, urmată îndeaproape de Finlanda. În urma voturilor individuale ale juriilor, Suedia era pe primul loc cu 277 și a urcat din nou pe prima poziție după votul publicului.

Articole asemănătoare

Back to top button