fbpx

„Rusia este o rușine pentru omenire”. Reacția unui oficial ucrainean în urma atacului rușilor asupra unui mall

Ministrul de externe al Ucrainei a reacționat, luni seară, la atacul rușilor împotriva centrului comercial din Kremenciuk, acolo unde o rachetă rusească a ucis cel puțin 10 oameni. Dmitro Kuleba spune, într-o postare pe Twitter, că Rusia este „o rușine pentru omenire” și că răspunsul Occidentului la această crimă de război ar trebui să fie „mai multe arme grele pentru Ucraina, mai multe sancțiuni pentru Rusia și mai multe companii care pleacă din Rusia”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Un centru comercial mare din Kremenciuk, cu sute de civili înăuntru, a fost lovit de un bombardament rusesc. Rusia este o rușine pentru omenire și trebuie să sufere consecințele. Răspunsul ar trebui să fie mai multe arme grele pentru Ucraina, mai multe sancțiuni pentru Rusia și mai multe companii care pleacă din Rusia”, a scris, pe Twitter, ministrul Kuleba, citat de digi24.ro.

O rachetă rusească a lovit, luni după-amiază, un centru comercial din orașul Kremenciuk în regiunea Poltava a Ucrainei. Conform celor mai noi informații, 10 oameni au fost uciși iar cel puțin 40 au fost răniți după atacul rușilor împotriva centrului comercial. Informațiile au fost oferite de guvernatorul regiunii Poltava, Dmitro Lunin.

Articole asemănătoare

Back to top button