fbpx

Renato Usatîi: „Ion Ceban va fi președintele unui nou partid de centru”

La emisiunea „În PROfunzime” cu Lorena Bogza, Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a declarat că Moscova mizează pe Ion Ceban, primarul Chișinăului, și că acesta urmează să devină președintele unui partid. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Lui Ion Ceban i se pregătește la Moscova un proiect politic de centru pe care în curând îl va lansa. De mai multe ori acesta va avea declarații publice diferite de Dodon pentru că va fi un proiect separat.

Ion Ceban va fi președintele unui nou partid”, a spus Renato Usatîi, cu referire la ultimele declarații ale edilului capitalei care a spus că Chișinău este doilea cel mai mare oraș din spațiul etnic românesc.

În același timp, liderul Partidului Nostru spune că apreciază lucrul pe care îl face Ceban în Chișinău și îl laudă pentru faptul că nu-l ascultă pe Dodon.

„Ion (Ceban) multe lucruri schimbă în Chișinău. Este mai curat, ceva se construiește. Important că s-a început. Cel mai important este că el nu îl ascultă pe Dodon și mie asta îmi place, pentru asta chiar e bravo”, a mai spus Usatîi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button