fbpx

Recean: „Majoritatea vizitelor inopinate se termină cu faptul că oamenii își dau demisia”

Aproape 100 de funcționari publici și-au dat demisia în urma vizitelor inopinate efectuate de către Dorin Recean. Cel puțin asta susține premierul, menționând că „a instituit un sistem de urmărire în structurile guvernamentale”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful Guvernului susține că urmare a a implementării a acestui sistem, zeci de angajați din serviciile publice – sistemul afacerilor interne, asigurări sociale sau mediu și-ar fi dat demisia.

„În ceea ce privește disciplina, am instituit un sistem de urmărire a ceea ce se întâmplă în structurile guvernamentale. Acest sistem încă de dezvoltă. A doua parte se referă la intervențiile punctate. Acolo unde sunt probleme, de obicei fac vizite inopinate. Cea mai mare parte din ele nu sunt vizibile, dar majoritatea cazurilor a acestor vizite inopinate se termină cu faptul că oamenii depun cereri și pleacă. Nu o să speculez, dar deja sunt aproape de 100”, a declarat Recean.

Totodată, premierul a menționat că miniștrii din Guvernul Recean vor fi evaluați odată la trei luni, în baza performanțelor obținute pentru a vedea „rezultate la firul ierbii”.

Amintim că pe 21 februarie prim-ministrul Dorin Recean a declarat că va efectua vizite în teritoriu „cu rare excepții, săptămânale”. El a precizat că multe dintre acestea nu vor fi anunțate. „Foarte multe vizite vor fi și vizite surpriză, ca să ne asigurăm că lumea nu se pregătește pentru că iată vine prim-ministrul și să putem răspunde la întrebări”, a spus Recean.

Articole asemănătoare

Back to top button