fbpx

Reacția Angelei Gonța, după interviul cu fostul său soț, Vlad Filat: Rudele lui primeau din închisoare cearșafuri pline de sânge

Interviul oferit de Vlad Filat unui post de televiziune de la noi a dezamăgit multă lume, fapt remarcat și de fosta sa soție, Angela Gonța, care este prezentatoarea aceluiași post TV la care a fost difuzat materialul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnalista a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care spune că deși așteptările oamenilor au fos mari, există un „dar” pe care puțini îl cunosc și l-ar crede.

„Dacă o să vă spun că rudele lui primeau acasă din închisoare cearșafuri pline de sânge o să mă credeți? Bănuiesc că nu. Pare ireal. Dar noi am trăit asta.

Nu am făcut public. Părea incredibil. Și strașnic. Și cel mai grav, nimeni nu ne-ar fi crezut. Și ar fi râs de noi. Ca și acum.

Dar asta s-a întâmplat. Ne-au intimidat. Umilit. Șantajat. Speriat. Ani la rând. S-au purtat cu noi ca cu niște curcani. Știu că zâmbiți sarcastic… sper să nu trăiți asta niciodată… ”, a mărturisit Gonța.

Amintim că fostul premier a fost căsătorit cu prezentatoarea de știri timp de trei ani, din 2013 până în 2016, și au împreună o fetiță – Ecaterina. În vara anului 2016 Vlad Filat a divorțat de Angela Gonța. Anunțul a fost facut printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button