fbpx

Reacția administrației „Arenei Chișinău”, după ce un bărbat a căzut în gol. A fost stabilită cauza preliminară

Un bărbat a căzut de la înălțime în timpul concertului formației de muzică pop-rock din Ucraina „Okean Elzy” care a avut loc, pe 24 decembrie, la „Chișinău Arena”. La aproape o săptămână de la acest caz, administrația complexului sportiv susține că a fost stabilită cauza preliminară a incidentului, fiind vorba despre „un viciu ascuns al sudurii, la un element din construcția balustradei”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administratorul „Arenei Naționale”, Eduard Calancea, a declarat într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă că a fost creată o comisie pentru a investiga cazul bărbatului căzut în gol de la balconul arenei. Astfel, a fost stabilită cauza preliminară a incidentului, fiind vorba, potrivit administratorului complexului sportiv, despre „un viciu ascuns al sudurii, la un element din construcția balustradei”.

„A fost creată o comisie, au fost deja și careva lucrări în teren, au fost și anchete a organelor competente în teren. S-a depistat cauza, care a fost un viciu ascuns al sudurii, la un element din construcția balustradei. Acum comisia lucrează în vederea stabilirii unui plan de acțiuni pentru a evita asemenea riscuri pe viitor.

Se va lucra la evaluarea tuturor balustradelor. Acolo unde este potențialul de apariție a asemenea riscuri se vor lua toate măsurile necesare. Este un caz neplăcut pentru noi, pentru primul eveniment, dar, după cum am spus, este un viciu ascuns care nu a putut să fie evaluat pe parcursul perioadei de recepție și de construire”, a declarat Eduard Calancea.

Administratorul SRL „Arena Națională” a menționat că mai multe detalii pe acest caz vor fi oferite după ce comisia, creată de administrația complexului pentru a investiga incidentul, va avea toate rezultatele verificărilor.

Citește și: Bărbatul care a căzut la Arena Chișinău riscă să nu mai poată merge vreodată. Soția cere pedepsirea vinovaților

Articole asemănătoare

Back to top button