fbpx

PSRM a decis! Vor conducerea ministerului de Externe, de Interne, al Apărării și Biroul de Reintegrare. Astăzi, se vor vedea și cu democrații

Comitetul Executiv al PSRM a decis în ședința de astăzi, 6 iunie, că vor insista în viitorul Guvern să obțină conducerea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, al Afacerilor Interne și al Apărării. Mai mult, aceștia își doresc să preia conducerea Biroului de Reintegrare din cadrul Executivului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Indiferent cu cine vor face coaliție, socialiștii mai insistă pe votarea pachetului de legi pe care le-au propus în domeniul relațiilor interetnice, consolidarea instituțiilor statului, dar și cele de ordin social și economic.

Totodată, PSRM își dorește ca viitoarea coaliție parlamentară să voteze revenirea la împuternicirile Președintelui Republicii Moldova care au fost în vigoare la data de 1 octombrie 2016.

Aceste revendicări ale socialiștilor vin la o zi după ce Partidul Acțiune și Solidaritate și-a manifestat disponibilitatea de a o vota pe Zinaida Greceanîi în funcția de Președinte al Parlamentului. Totuși, PSRM a anunțat că, pe parcursul zilei de astăzi, vor răspunde și la invitația lansată de Partidul Democrat din Moldova privind creara unei majorități parlamentare.

Articole asemănătoare

Back to top button