fbpx

Promisiuni false contra sumei de 8000 de euro. Un bărbat, reținut de CNA după ce ar fi pretins bani de la părinții a doi pușcăriași

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins la suma de 8000 de euro de la părinții a doi deținuți, condamnați la 9 și 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În schimbul banilor, suspectul le-ar fi promis că ar avea influență asupra judecătorilor și i-ar putea determina să modifice pedeapsa în una mai blândă.

Potrivit denunțătorilor, intermediarul nu s-ar fi ținut de cuvânt, deciziile magistraților rămânând neschimbate în privința feciorilor lor.

Părinții celor doi deținuți ar fi solicitat banii înapoi, însă bănuitul a mai lansat o serie de promisiuni cu referire la influențarea responsabililor din cadrul sistemului penitenciar, însă nici această promisiune nu ar fi fost onorată.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la șapte ani de închisoare. În prezent, acesta se află în izolatorul CNA, fiind reţinut pentru 72 de ore.

Articole asemănătoare

Back to top button