fbpx

Primăria Chișinău a lansat proiectul ,,MEDIA HUB CHIȘINĂU’’. Acesta este dedicat tinerilor

Astăzi a fost lansat proiectul ,,MEDIA HUB CHIȘINĂU’’ pentru tineri. Astfel, Primăria Chişinău îşi propune să susțină tinerii care vor să-și dezvolte abilitățile de editare/montare video, filmare, competențe digitale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul Centrul Municipal de Tineret Chișinău sectorul Centru a fost amenajat un spaţiu dotat cu camere video, echipament pentru PodCast, mobilier necesar, microfoane, decorații pentru filmări şi toate cele necesare pentru a filma inclusiv pe teren.

Media Hub va elabora două proiecte:

1. PodCast (cu invitați din diverse domenii, discuții și abordarea noutăților cu privire la tineri, voluntariat, dezvoltare personală, societate, studii, etc.) care v-a fi difuzat în fiecare săptămână, în ziua de duminică pe canalul de YouTube (Media Hub Chișinău)

2. Emisiunea Tineri pentru TINEri, o emisiune educativ-distractivă, unde vor fi abordate unele subiecte informale, cu invitați din diverse domenii. Emisiunea va fi difuzată în ziua de marți, de două ori pe lună, pe canalul de YouTube (Media Hub Chișinău)

Media Hub Chișinău este un proiect implementat în cadrul Programului Buget Civil inițiat de Primăria municipiului Chișinău, ediția anului 2022.

Bugetul alocat pentru acest proiect este de 277.789 lei din bugetul municipal.

Articole asemănătoare

Back to top button