fbpx

Primăria atenționează! Nu aveți voie să circulați cu motocicletele pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt este restricționată, motiv pentru care vor fi reinstalate semnele rutiere corespunzătoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, la un șir de intersecții de pe bulevardul central al capitalei a fost reinstalat indicatorul rutier 3.5.1 (circulație interzisă motocicletelor), iar – până la sfârșitul săptămânii curente – semnele vor fi amenajate la toate intersecțiile cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Măsura a fost aplicată de Direcția generală transport public și căi de comunicație, în baza unei prescripții a Serviciului Sistematizare a Circulației Rutiere a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, privind asigurarea securității la trafic.

Argumentarea deciziei are drept temei demersurile din partea locatarilor de pe bulevardul nominalizat, pentru poluare fonică și a conducătorilor auto, care au menționat încălcarea de către motocicliști a regulilor circulației rutiere.

Indicatorul respectiv pe artera principală a capitalei a fost demontat în anul 2017, însă e de menționat că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt niciodată nu a fost permisă circulația motocicletelor.

Articole asemănătoare

Back to top button