fbpx

Prima reacție a șefului IGP după accidentul de la Aeroport. A fost deschisă o anchetă de serviciu în baza imaginilor

În urma accidentului de la aeroport, în urma căruia au decedat două persoane, șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuţeanu, a reacționat prin declararea deschiderii unei anchete de serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Viorel Cernăuţeanu a declarat pentru PRO TV că imaginile și circumstanțele legate de acest incident vor fi investigate în detaliu pentru a stabili cauzele și responsabilitățile implicate.

„Este un video care a fost preluat de la colegii de la Aeroport în mod urgent atunci. Nu justific și nu am spus că este un video absolut original. A fost un video filmat cu telefonul de pe un monitor, doar pentru a se vedea exact momentul impactului. A fost dispusă o anchetă de serviciu și la compartimentul respectiv, să vedem cum s-a filmat și cum a apărut compilarea aceasta de audio-video, dar încă o dată repet că este un video care a fost transmis doar pentru a arăta impactul, nu era momentul de justificare”, a spus Cernăuțeanu.

Amintim că accidentul a avut loc sâmbătă, 21 octombrie, în jurul orei 12:30, la intersecția bulevardului Dacia cu drumul de ieșire de pe teritoriul aeroportului.

Polițistul care conducea mașina INSP a fost reținut pentru 72 de ore.

Vezi aici: Tragicul accident de lângă aeroport: Momentul coliziunii dintre motocicletă și mașina INSP

Articole asemănătoare

Back to top button