fbpx

Președintele Parlamentului, despre accidentul cumplit de pe Viaduct: Grosu cere sancțiuni mai aspre pentru șoferii vitezomani

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, solicită înăsprirea sancțiunilor pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Demersul a fost făcut în plenul legislativului în contextul accidentului grav care a avut loc pe Viaduct, în urma căruia o tânără a rămas fără ambele picioare.

„Medicii au făcut practic imposibilul și au salvat tânăra. Rămasă fără picioare, Marcela începe o nouă viață și are nevoie de ajutorul nostru. Noi, cei din Parlament, trebuie să facem tot posibilul pentru a înăspri legislația pentru șoferii care nu respectă limita de viteză, viața are prioritate, iar cei vinovați trebuie pedepsiți,” a menționat președintele Parlamentului, în pleul legislativului, în cadrul ședinței din 16 februarie

În cel mai scurt timp trebuie să avem în Parlament înregistrate acele modificări legislative necesare pentru a discuraja și sancționa astfel de comportament”, a declarat Grosu.

Amintim că autoritățile au pornit o cauză penală după ce tânăra de 25 de ani, a fost lovită în noaptea de 5 spre 6 februarie de o mașină în timp ce încerca să atenționeze șoferii despre un accident.

Articole asemănătoare

Back to top button