fbpx

Preot: „E un trend să nu mai crezi în nimic. Vaccinați-vă copiii, terminați cu teoriile conspiraționiste și dr. Google”

Terminați cu teoriile conspiraționiste și cu alte bazaconii. Renunțați și la dr. Google, fiindcă nu vă ajută. Acesta este mesajul unui preot din Cluj, România, medic de profesie, pentru cei care nu cred în COVID-19 și vaccinuri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bogdan Chiorean – care conduce și centrul de Paliație Sfântul Nectarie din Cluj-Napoca – trage un semnal de alarmă în privința „propagandei anti-vacciniste”, care a luat amploare pe timp de pandemie, transmite actualdecluj.ro.

„E un trend acum să nu mai crezi în nimic. Nici în COVID-19, nici în vaccinuri, medici, specialiști. Despre vaccin… păi măcar cele pentru bolile copilăriei să fie făcute, căci sunt cazuri care pot duce la complicații severe sau chiar la deces.

Libertatea e neprețuită. Ai libertate totală, poți citi ce îți dorești, dar haideți să fim atenți cum filtrăm anumite informații. Mai demult oamenii mergeau la medici ca la preoți: „faceți cum știți că-i mai bine!”, spuneau. Acum mulți se duc după ce citesc două-trei fraze pe dr. Google și au impresia că sunt mari specialiști.

Iar poliția aceasta conspiraționistă le oferă și un aer de superioritate, ei crezând că dețin informații pe care alții nu le cunosc. Nu mi se pare corect ca oamenii care nu au cele mai elementare noțiuni de imunologie, fiziologie să-și dea cu părerea. Eu am o teorie: dacă mă duc la mecanic cu mașina, nu îi zic ce să-mi facă la ea, că nu mă pricep. Dacă eram atât de deștept, o reparam acasă.

Trăim vremuri tulburi și ne afundăm într-un abis al conspirațiilor. Așa e și cu virusul COVID-19, că am văzut că mulți nu cred nici în asta. E halucinant. Am văzut că sunt mulți specialiști și în fizică cuantică, teorii monologice, cum merg undele, în Bill Gates și 5G care duce la COVID-19 și la o mare conspirație mondială care vrea să ne conducă pe toți. Așa ceva nici nu merită comentat. Să avem discernământ și vom trece peste toată această perioadă. Cu calm”, a declarat preotul.

Articole asemănătoare

Back to top button