fbpx

Premieră pentru o rețea socială. TikTok va lansa un album cu cele mai virale piese de pe platformă

Reţeaua de socializare TikTok a adunat unele dintre cele mai virale piese de pe platformă într-un album care va fi lansat pe CD şi vinil în această vară, au anunţat reprezentanții rețelei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

TikTok se aventurează pentru prima dată pe piaţa muzicală tradiţională. Şase single-uri de pe album vor fi difuzate pe platformele de streaming pe 8 iulie. Toate cele 18 melodii de pe albumul complet „TikTok Classics: Meme and Viral Hits” vor fi disponibile în luna august pe platformele de streaming şi în magazine, scrie digi-world.tv.

Oricine a petrecut timp pe populara reţea de socializare va recunoaşte instantaneu melodii precum „No Roots”, a lui Alice Merton, sau piesa „Pieces”, a lui Danilo Stankovic, vizualizate de 3,4 milioane de „TikTokeri”.

„Să asculţi ‘No Roots’ într-un nou context muzical este inspiraţional. Sunt entuziasmată de acest proiect şi abia aştept să văd cum va prinde viaţă”, a declarat Alice Merton.

Compilaţia cuprinde melodii tipice care pot deveni virale pe platformă, cum ar fi „Monkeys Spinning Monkeys”, o melodie jucăuşă care constituie un fundal muzical perfect pentru multe videoclipuri lejere (peste 27,1 milioane).

O altă melodie de pe album este „Wellerman (Sea Shanty)”, care a luat cu asalt TikTok-ul la începutul anului 2021, după ce un poştaş scoţian pe nume Nathan Evans s-a înregistrat cântând acest cântec popular din secolul al XIX-lea. Piesa a devenit virală, Brian May de la Queen şi compozitorul Andrew Lloyd Webber fiind printre cei care au oferit propria versiune a cântecului, devenită la rândul ei virală.

Articole asemănătoare

Back to top button