fbpx

Precizările Poliției în cazul ofițerului rănit la Botanica. „Și-a riscat viața salvând o femeie”

După ce un ofițer a fost rănit la Botanica, Poliția a venit cu mai multe detalii pe marginea cazului. Conform oamenilor legii, astăzi, 15 iulie în jurul orei 14.30, la Serviciul 112 a fost înregistrată informația, precum că pe str. Hristo Botev din sectorul Botanica al capitalei, unei doamne i-a fost provocată o plagă de cuțit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imediat, la adresa indicată s-au deplasat angajații poliției și ambulanța. Pentru a fugi de la fața locului, la intrare în bloc, dintr-un loc ascuns, individul bănuit că ar fi agresat femeia i-ar fi aplicat o lovitură de cuțit și  unuia dintre polițiștii prezenți.

Colegul acestuia, evaluând pericolul, a reacționat rapid, aplicând arma de foc din dotare și efectuând o împușcătură în direcția atacatorului, într-o zonă non-letală, rănindu-l în picior. Ca urmare, bănuitul fiind imobilizat și reținut.

Atât omul legii, cât și făptașul au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. A fost stabilită identitatea atacatorului. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 40 de ani, care locuia pe adresa respectivă împreună cu mama sa și pe care a rănit-o inițial cu un cuțit, în urma unui conflict.

Articole asemănătoare

Back to top button