fbpx

Portarul de la Sheriff Tiraspol, ales jucătorul săptămânii în Liga Campionilor

Veste bună pentru fanii fotbalului moldovenesc! Un fotbalist de la Sheriff Tiraspol a fost ales drept jucătorul săptămânii la Liga Campionilor. Este vorba despre portarul Giorgos Athanasiadis.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Titlul de „Cel mai bun jucător al săptămânii” în Liga Campionilor, l-a obținut în urma unui sondaj efectuat de site-ul UEFA. Printre ceilalți nominalizați se numărau: Leroy Sane (Bayern), Milan Shkrinjar (Inter) și Darwin Nunez (Benfica).

În meciul cu Real Madrid, goalkeeperul elen a reușit 11 intervenții providențiale, fiind lider la acest capitol în actuala ediție a Ligii Campionilor (15). Paradele sale au contribuit esențial la succesul surprinzător al Sheriffului pe stadionul Santiago Bernabeu. Anume el a fost desemnat și omul meciului.

În același timp, colegul său Sebastien Thill a pierdut lupta pentru titlul Golul săptămânii în UEFA Champions League. Laureat a devenit Lionel Messi (PSG).

Federația Moldovenească de Fotbal reamintește că Till a reușit un gol senzațional în ultimul minut de joc, ce a adus o victorie istorică pentru campioana națională pe terenul titratei Real Madrid, scor 2-1.

În prima etapă a grupelor, câștigător la această nominalizare a devenit un alt jucător al Sheriffului, Adama Traore, care a marcat în victoria contra lui Shakhtar Ucraina, scor 2-0.

Citește și: „Au făcut mai mult pentru Moldova decât politicienii în 30 de ani”. Reacțiile internauților după ce Sheriff a învins Real Madrid

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button