fbpx

update | Bătrânul din Slobozia Mare, dispărut acum două zile, a fost găsit fără suflare

update: Cadavrul bărbatului a fost găsit fără suflare pe malul drept al râului Prut, în apropierea punctelor ,,SPF Brînza” (MD) – ,,SPF Foltești” (RO).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După examinarea tuturor circumstanțelor urmează dispunerea procedurilor de expertiză, în urma cărora rudele vor putea prelua trupul neînsufleţit al acestuia de pe teritoriul țării vecine, anunță oamenii legi

Pe caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Știre inițială:

Inspectoratul de Poliție Cahul lansează un apel de ajutor din partea cetățenilor pentru a localiza un bărbat în vârstă de 81 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare, care a dispărut în noaptea de 8 septembrie.

Bărbatul, ale cărui facultăți mintale sunt afectate de pierderi de memorie, a părăsit domiciliul într-o direcție necunoscută, stârnind îngrijorarea familiei și a autorităților.

Semnalmentele acestuia includ o corpolență de talie medie, păr cărunt și ochi căprui. În ziua dispariției, purta o cămașă de culoare deschisă și pantaloni scurți.

Dacă aveți orice informații care ar putea ajuta la găsirea acestui bărbat sau cunoașteți locul unde se află, vă rugăm să contactați orice sector de poliție din zonă sau să sunați la numerele de telefon de urgență:

📞 079072731 📞 0299 2-24-90

Articole asemănătoare

Back to top button