fbpx

Poliția a fost chemată la un curs de yoga, din cauza unei confuzii cu o „crimă în masă”

Un curs de yoga a fost întrerupt după ce un membru al publicului a sunat la poliție pentru a raporta o crimă în masă după ce a văzut mai multe persoane zăcând pe podea, notează adevarul.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Participanții la curs, care se desfășura la cafeneaua Seascape, în interiorul observatorului Mării Nordului din Chapel St Leonards, Skegness, din Lincolnshire, se aflau în mijlocul meditației când au apărut ofițerii miercuri seara, scrie The Guardian.

Într-o postare pe Facebook, cafeneaua a declarat că cineva a „raportat o crimă în masă” după ce a văzut oameni pe podea în interiorul clădirii.

„Dacă cineva a auzit sirenele poliției în masă în Chapel St Leonards la ora 21.30 noaptea trecută, atunci vă rugăm să fiți liniștiți … Ei se îndreptau spre observator după ce cineva a raportat o crimă în masă în clădirea noastră, după ce a văzut mai mulți oameni care zăceau pe podea … care de fapt s-a dovedit a fi clasa de yoga în meditație”, au scris ei. „Mulțumim poliției din Lincolnshire pentru răspunsul lor prompt. Nu-mi pot imagina nici măcar pentru o clipă ce le-o fi trecut prin minte pe drum.”

Recunoscători pentru intervenția promptă

Cafeneaua găzduiește în mod regulat cursuri de yoga seara. „Nu facem parte din niciun cult nebun sau club nebunesc. Per total, această situație s-a dovedit a fi pozitivă și, bineînțeles, suntem recunoscători”, mai arată postarea de pe Facebook.

Observatorul de la Marea Nordului are ferestre mari, triunghiulare, care dau spre mare. O postare pe pagina de Facebook a cafenelei spune că localul organizează cursuri de yoga de Lună Nouă miercurea de la 19.30 la 21.00, unde vă puteți simți „chemați să vă scufundați adânc în ciclul lunar”. Fotografiile din postare arată covorașe de yoga lângă fereastră.

Articole asemănătoare

Back to top button