fbpx

Plecată la muncă în Italia, o moldoveancă și-ar fi îngropat bebelușul în curtea casei în care lucra. Ce a declarat polițiștilor?

O tânără de 22 de ani din Republica Moldova, care lucra ca îngrijitoare într-un oraș din Italia, ar fi născut și și-ar fi îngropat pruncul în spatele casei în care muncea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potriviti presei italiene, cadavrul nou născutului a fost găsit de o româncă, angajată în locul moldovencei care a plecat din acea casă încă în luna decembrie, găsindu-și un job în altă regiune. Cea care a făcut macabra descoperire a anunțat imediat carabinierii din Ciro, care au început să investigheze cazul.

În urma mai multor verificări, moldoveanca și-ar fi recunoscut fapta, spunând că ar fi rămas însărcinată încă când era în Moldova și ar fi trebuit să nască înainte de Crăciun, aflându-se deja în Italia. Tânăra s-ar fi speriat și și-ar fi îngropat pruncul în grădină, argumentând că acesta s-ar fi născut mort deja.

Autoritățile italiene continuă să investigheze cazul, iar cadavrul micuțului va supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă acesta a fost omorât intenționat sau dacă în momentul nașterii nu mai prezenta semne de viață.

Dacă tânăra va fi găsită vinovată, aceasta riscă ani grei de închisoare pentru ascunderea cadavrului sau chiar pentru crimă.

Articole asemănătoare

Back to top button