fbpx

Platforma DA va face un turneu în mai multe orașe din Europa. Scopul inițiativei

Platforma Demnitate şi Adevăr a avut o întâlnire cu mai mulţi moldoveni din Diasporă. În cadrul discuţiilor, au fost abordate subiecte de ordin social, printre care şi importanţa implicării şi participării Diasporei în viaţa politică a Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de către președinte formațiunii, Dinu Plîngău, pe pagina sa de Facebook.

„Am ascultat istoriile lor de succes sau dramele și greutățile prin care au trecut. Cea mai mare problemă a moldovenilor care au decis din nevoi sau perspective mai bune să plece este integrarea în societatea străină, la fel de mare e problema și la revenirea acasă. Dorul, oriunde s-ar afla omul, rămâne unul puternic și lacrimile curg la fiecare melodie patriotică, indiferent de succesul pe care-l au în țări străine”, a menționat el.

Potrivit reprezentanților partidului, în curând aceștia vor face un turneu în mai multe orașe din Europa.

„Echipa noastră este onorată de faptul că pe parcursul lunii august, la oficiul partidului, au venit mulți oameni care au decis să depună cereri de aderare și să contribuie prin idei și experiențe la bunăstarea meleagurilor natale. Curând, Platforma DA, la inițiativa diasporei noastre frumoase, va face un turneu în mai multe orașe din Europa,” a mai scris Plîngău.

Articole asemănătoare

Back to top button