fbpx

Petrece-ți seara cu un film bun și gustări delicioase de la Andy’s Pizza

Ești un cinefil convins? Urmărești toate noutățile din lumea cinematografiei și adori weekendurile în care poți să stai în fața micului ecran și să savurezi un film de acțiune, o dramă sau o comedie ușoară? Nu îți imaginezi viața fără actorii preferați și ești fan convins al anumitor artiști? Perfect, înseamnă că acest material ți se adresează. Echipa Andy’s a pregătit pentru tine o serie de recomandări delicioase și numai bune de savurat alături de un film bun.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Pizza și comediile italiene

Neapolitana, Rancho, Margherita – iată câteva dintre tipurile de pizza la comandă în Chișinău, pe care le poți savura în tandem cu cele mai amuzante comedii italiene. De exemplu, pelicula „Il Burbero” cu Adriano Celentano în rolul principal se potrivește de minune cu o pizza Pepperoni. Iute, savuroasă, cu un gust memorabil – iată câteva caracteristici care se potrivesc atât istoriei din film, cât și delicioasei pizza, coaptă conform tradițiilor din însorita Italie. Pelicula „Perfetti sconosciuti” merge de minune cu o Margherita în care se îmbină sosul de roșii cu savoarea cașcavalului moale Mozarella. Alege pizza cu livrare în Chișinău sau Bălți și bucură-ți papilele gustative și estetice.

2. Burgheri savuroși, box-uri cu carne și filme americane memorabile

Când spui cuvântul „burgheri” și „nuggets” automat faci legătura cu spațiul american și cu tradițiile lor de a mânca rapid și delicios. Este suficient să alegi un film de acțiune precum „Wrath of the man” și să-l acompaniezi cu un „Texas Burger” fierbinte și cu un box „Fingers” sau „Nuggets”, toate stropite din belșug cu o bere brună. În acest fel, filmul va fi nu doar interesant, ci și mult mai interactiv, mai plăcut de urmărit. Foamea nu este cel mai bun tovarăș al unui cinefil.

3. Salatele și dramele spaniole

Cu toții avem momente în care preferăm să ne închidem în casă, să pornim o dramă și să ne lăsăm purtați de durerea eroilor preferați. În această sferă printre cei mai buni sunt spaniolii, cei care ascund multe simboluri în dramele lor ecranizate. Și pentru că dramele se potrivesc doar celor care pun spiritul deasupra corpului, le recomandăm salatele. De exemplu scurtmetrajul „The human voice” a genialului Pedro Almodóvar se va potrivi perfect cu o „Tuna salad”, o salată ușoară, gustoasă și perfectă pentru gustări rapide.

4. Înghețată și deserturi pentru desene animate

Ești fanul desenelor animate și nu ratezi nici unul? Atunci știi că înghețata și deserturile sunt cele care se potrivesc perfect pentru momentele când le urmărești alături de cei dragi. De exemplu, tortul „Sacher” merge de minune cu pelicula „Moana”, iar „The boss baby: Family Business” cu desertul „Mr. Nico”. Răcoritoare, dulci, savuroase – exact ca și acțiunea din desenele preferate ale tale sau ale copiilor tăi.

Comandați livrare de mâncare în Chișinău și savurați filmele preferate în compania oamenilor de valoare care vă sunt aproape. În acest fel economisiți timp pentru peliculele dorite.

Andy’s – tovarășul de încredere al plăcerilor tale estetice!

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button