fbpx

Peste 200 de vehicule, deblocate din nămeți de salvatori, în ultimele 24 de ore. Situația pe trasee

Peste 200 de autovehicule din centrul și sudul țării au fost deblocate din nămeți de salvatori, în ulimele 24 de ore. Operațiunile de tractare au fost efectuate pe drumurile raioanelor Ștefan Vodă, UTA Găgăuzia, Cahul, Taraclia și Orhei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În raionul Ștefan Vodă, salvatorii au lucrat în satele Copceac și Marianca de Jos, dar și pe traseul R31 și R30.

Pe parcursul zilei de 29 ianuarie autoritățile urmează să întreprindă măsuri de deblocare a localităților Florica, Plopi, Ucrainca, Chircăieștii Noi și Tricolici din raionul Căușeni, dar și localitatea Joltai din UTA Găgăuzia.

Potrivit oamenilor legii, momentan există dificultăți de circulație în Ștefan Vodă, Căușeni și Anenii Noi.

Polițiștii transmit că este blocat accesul spre Brezoaia și Semionovca. Totodată, sunt deconectate, parțial, de la energia electrică patru localități: Cioburciu, Răscăieți, Răscăieții Noi și Tudora.

La Căușeni sunt blocate trasee centrale și spre localitățile Plop Știubei și Florica. Și acolo energia electrică lipsește parțial din localitățile Grădinița și Surchiceni.

În Anenii Noi este imposibil accesul pe traseele spre Țînțăreni-Geamăna și R59 de la Speia până la Puhăceni.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, pentru lucrările de deszăpezire a traseelor au fost utilizate 140 unități de tehnică fiind împrăștiat circa 1.425 tone de material antiderapant.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button