fbpx

Patru moldovence, impuse de un român să se prostitueze. Bănuitul a fost găsit în Grecia

Un cetățean român a fost condamnat în Republica Moldova la 4 ani și 8 luni de închisoare, pentru traficarea, în scop de exploatare sexuală, a patru moldovence.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inculpatul, aflat în căutare internațională, a fost identificat în Grecia și a fost extrădat pentru a fi tras la răspundere penală în Moldova.

Potrivit rechizitoriului, aflându-se pe teritoriul Greciei, inculpatul a racolat, în perioada anilor 2015 – 2017, patru tinere din diferite raioane ale Republicii Moldova, cu o stare materială precară, le-a procurat bilet la cursa auto Chişinău – Atena, unde, potrivit promisiunilor, urmau să fie angajate la o muncă bine plătită, transmite Adevărul.

Ajunse, însă, la destinație, victimele au fost adăpostite în apartamente și hoteluri, unde au fost impuse să se prostitueze.

Pentru serviciile sexuale prestate, tinerele primeau 100 de euro pe oră, însă banii erau colectați de inculpat, victimelor revenindu-le sume foarte mici.

Revenite acasă, acestea au depus plângeri, iar pe marginea acestui caz au fost inițiate cauze penale.

La solicitarea procurorului, plus la anii de detenție, inculpatul urmează să achite în folosul statului cheltuieli judiciare de 41.000 de lei.

Sentinţa este cu drept de atac.

Articole asemănătoare

Back to top button