fbpx

Patru greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când îți cumperi un ruj nou

Orice femeia a trecut măcar o dată în viață prin acest scenariu: te aflii în magazinul de makeup preferat și începi să te simți copleșită în legătură cu multitudinea de opțiuni din care poți alege.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oare ce nuanță de ruj se va potrivi mai bine? Se încadrează în bugetul tău? Într-o astfel de situație, puțină îndrumare poate fi necesară. Prin urmare, este întotdeauna important să iei în considerare câteva aspecte înainte de a cumpăra un nou ruj, scrie clickpentrufemei.ro.

Iată cele mai frecvente greșeli de care ar trebui să te ferești atunci când achiziționezi rujuri:

1. Nu iei în considerare nuanța pielii
Chiar dacă unele nuanțe sau tipuri de rujuri sunt mai populare decât altele, acesta nu ar trebui să fie un prim considerent atunci când îți alegi un ruj. Rujurile în nuanțe mai strălucitoare nu vor merge întotdeauna cu unele nuanțe de piele sau la anumite ocazii. Totodată, când alegi un ruj, ia în considerare subtonurile pielii. Un subton al tenului mai cald se va potrivi mai bine cu nuanțe de roșu, portocaliu, sau bronz. Pentru un subton de piele mai rece, încercați nuanțe pastelate precum roz, liliac sau nude.

2. Nu acorzi importanță formei buzelor
Forma buzelor este foarte importantă de avut în vedere atunci când îți alegi un ruj, întrucât acestea nu determină doar culoarea rujului, ci și textura acestuia. Dacă ai buzele mai pline, este un sfat bun să eviți rujuri prea cremoase sau care ți-ar oferi un luciu nenatural. Buzele mai subțiri vor arăta mai pline cu ajutorul unui ruj mat, cu pigmentare intensă de la 1001cosmetice.ro! Atunci când alegi un ruj, trebuie să ai în vedere că o culoare strălucitoare va atrage atenția asupra formei buzelor, însă o nuanță prea închisă poate face buzele să pară și mai mici.

3. Nu le încerci înainte de a le cumpăra
De multe ori, există tentația de a alege nuanțe de ruj care pur și simplu nu se potrivesc cu nuanța pielii sau look-ul pe care vrem dorim să îl afișăm. Din fericire, majoritatea magazinelor de cosmetice le pun la dispoziție clientelor mostre de rujuri, pe care le pot proba. De aceea, este o idee foarte bună să testezi diferitele nuanțe de ruj, aplicând un strat fin de ruj pe partea interioară a brațului. După ce ai comparat calitatea rujurilor și ai testat pe piele cum se asortează cu nuanța pielii, vei putea să o alegi pe cea care simți că ți se potrivește cel mai bine.

4. Ai tendința să cumperi același tip de ruj
Înainte de a cumpăra un ruj nou, este bine să verifici ce tipuri de ruj mai ai deja prin cabinetul tău de cosmetice. Astfel, vei evita să achiziționezi același produs de două ori. În plus, unele femei se atașează de un anumit tip sau brand de ruj și evită să încerce produse sau nuanțe noi. Cu toate acestea, o ieșire din zona de confort va însemna mai multă deschidere pentru a experimenta și de a găsi mai multe variante în care tu vei arăta pur și simplu superb.

Așadar, poți aplica aceste sfaturi atunci când vrei să achiziționezi un ruj care ți se va potrivi în toate privințele.

Articole asemănătoare

Back to top button