fbpx

Pastilele pentru slăbit schimbă meniurile restaurantelor de la Hollywood

Restaurantele de la Hollywood își reduc porțiile. Localurile luxoase oferă și „mâncăruri pe bază Ozempic”. Acum, celebrul medicament pentru slăbit care a schimbat stilul de viață al multor vedete intră în meniurile hollywoodiene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Medicamentul se administrează sub formă de injecție. Vedete precum Kim Kardashian sau Christina Hendricks ar fi reușit să scape rapid de kilogramele în plus cu ajutorul Ozempic, scrie AlephNews.

Un impresar a declarat: „Toate restaurantele din Beverly Hills oferă acum porții mai mici pentru că toată lumea ia Ozempic și nu mai poate termina fripturile mari și bolurile de paste”.

„Vedeți multe lucruri scumpe, cum ar fi caviarul și stridiile, care revin în meniu. Oamenii nu pot mânca prea mult pentru că Ozempic îi face să se simtă sătui mai repede, așa că, dacă vor să mănânce, vor să fie o experiență de lux”.

La Spago, cunoscut drept „restaurantul vedetelor”, bucătarul Wolfgang Puck „va reduce dimensiunile porțiilor, la cerere”. O sursă din cadrul restaurantului a declarat: „Cei mai mulți oameni încă vin aici pentru ocazii speciale și vor să se bucure de mâncarea noastră, dar dacă un client solicită o porție mai mică, bineînțeles că ne vom conforma. Suntem bucuroși să oferim farfurii mai mici oricui cere”.

Miliardarul Elon Musk, care deține Twitter, a recunoscut că administrarea medicamentului l-a ajutat să slăbească 30 de kilograme.

Sharon Osbourne a spus că a slăbit 30 de kilograme în timp ce lua Ozempic, dar a fost „foarte bolnavă timp de câteva luni”. Ea a spus: „În fiecare zi îmi era greață, aveam probleme la stomac”.

Medicamentul încetinește eliminarea alimentelor din stomac, ceea ce face ca utilizatorii să se simtă mai puțin înfometați.

Articole asemănătoare

Back to top button