fbpx

Partidul Șor, după reținerea unui membru al formațiunii: „Consumul de stupefiante nu are legătură cu activitatea politică”

Partidul Politic Șor a venit cu o reacţie după ce oamenii legii au anunțat că l-au reținut pe un membru al formațiunii, cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor. Într-un comunicat de presă, Partidul Şor menționează că acțiunile poliției ar fi, de fapt, o încercare de a denigra imaginea formaţiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Guvernarea continuă acțiunile de denigrare a Partidul politic „ȘOR”, prin utilizarea structurilor de stat și a presei loiale. Poliția a difuzat astăzi o informație despre descinderea la un bărbat în vârstă de 40 de ani, care ar fi implicat în punerea în circulație a drogurilor. În imaginile oferite presei apare și o legitimație de membru al formațiunii noastre”, se menționează în comunicat.

Formațiunea mai susține că își rezervă dreptul de a acționa în judecată pe cei care defăimează partidul în acțiuni care nu au nicio tangență cu activitatea politică.

„Condamnăm și faptul că forțele de ordine au folosit acest caz ca pe o ocazie de a păta imaginea Partidului „ȘOR”, deoarece consumul de droguri nu are nicio legătură cu activitatea politică a celor vizați. Tratăm acest caz ca pe o acțiune care face parte din șirul lung al atacurilor guvernării asupra formațiunii noastre, în contextul crizei social-economice de proporții, pe care a provocat-o regimul Maiei Sandu, precum și în contextul mișcării protestatare, care ia amploare”, se mai arată în comunicat.

Amintim că, miercuri, oamenii legii au efectuat perchiziții la un membru al Partidului Șor, În urma descinderilor, un bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. De la domiciliul acestuia polițiștii au ridicat zeci de pachete de tip zip-lock cu posibile urme de droguri, unul cu substanță albă de tip PVP, 25 de telefoane mobile, inclusiv telefonul suspectului cu dovezi privind realizarea drogurilor, un baston telescopic, 1600 de lei și o bicicletă care este corp delict pe un alt dosar.

 

Articole asemănătoare

Back to top button