fbpx

Participă la „Ruby Wine” – prima conferință din Moldova dedicată limbajului de programare Ruby. Detalii despre eveniment

Pe 13 aprilie, în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill, Ruby Meditation împreună cu FAF ONG organizează Ruby Wine – prima conferință dedicată limbajului de programare Ruby în Republica Moldova.
Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O conferință IT axată pe limbajul de programare Ruby, framework-uri și noile tehnologii. Ea va găzdui, timp de o zi, discuții și prezentări remarcabile de la profesioniști pasionați de acest limbaj.

La eveniment vor fi prezenți în jur de 10 speakeri internaționali din Germania, Olanda, Polonia, Ucraina, Azerbaijan, Serbia, Anglia, Muntenegru, Cehia, Moldova, și peste 200 de participanți. Speakerii vor avea la dispoziție de 40 minute pentru a dezbate subiecte inovatoare legate de limbajul de programare Ruby.

Participanții la acest eveniment vor avea posibilitatea nu doar de a primi noi cunoștințe din domeniul limbajului de programare Ruby prin prisma speakerilor internaționali, dar și de a socializa făcând conexiuni utile într-o atmosferă plăcută cu persoane din același anturaj.

Pentru studenții pasionați de programare și dornici de a se familiariza cu limbajul Ruby, va fi creată o sesiune paralelă condusă de profesioniști din Republica Moldova. Pe parcursul acestor sesiuni, ei vor reuși să cunoască funcționalul limbajului și să interacționeze cu persoanele din acest domeniu.

Nu ratați șansa de a participa la un eveniment grandios din acest an. Cumpără-ți biletul la eveniment și profita de un set cunoștințe utile în programare, interacțiunea cu participanți locali ți internaționale și degustarea celor mai rafinat vinuri ale Moldovei. Poți cumpăra bilet aici.


Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill susținut de către USAID și Guvernul Suediei și cu supportul companiilor: SALTEDGE, Amdaris, Endava, Mixbook, Digital Classified.

Conferința este rezultatul cooperării a două organizații FAF și Ruby Meditation. Mai multe detalii pot fi găsite pe rubywine.org.

 

Articole asemănătoare

Back to top button