fbpx

Osemintele unei femei, descoperite într-o gospodărie părăsită din raionul Soroca. Victima ar fi dispărut de acasă anul trecut

Descoperire macabră în satul Hristici, raionul Soroca. Osemintele unei femei de 64 de ani au fost găsite într-o casă părăsită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, a declarat pentru ZUGO că oamenii legii au fost informați despre incident ieri, în jurul orei 18:40, de către o vecină, care uneori mai supraveghea gospodăria.

La prima examinare vizuală, osemintele nu prezentau careva semne de moarte violentă. Ulterior, acesteau au fost ridicate și trimise spre examinare medicului legist, pentru stabilirea cauzei decesului.

„Femeia era bonavă psihic și se afla la întreținerea unor rude. În vara anului 2018 aceasta a ieșit din casă, plecând într-o direcție necunoscută. Ulterior, pe numele său a fost deschis un dosar de căutare. 

Osemintele au fost recunoscute de către rude, după îmbrăcăminte, încălțăminte și o dantură dintr-un material galben”, a menționat Talpă.

Cazul este în continuare investigat, urmând să fie stabilite toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button