fbpx

Oscar 2019: Trupa britanică Queen va cânta la cea de-a 91-a Gală a Premiilor Academiei Americane de Film

Trupa rock britanică Queen va cânta live la cea de-a 91-a Gală a Premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie. Anunțul a fost făcut de organizatorii evenimentului, în urma succesului în cinematografe a peliculei „Bohemian Rhapsody”, nominalizat la categoria „cel mai bun film”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În prezent, trupa este alcătuită din membrii originali Brian May şi Roger Taylor, iar postura de solist o va avea Adam Lambert, fostul star de la „American Idol”.

„Aceasta este viaţa reală? Sau e doar o fantezie? Le spunem bun venit QueenWillRock şi lui Adam Lambert la Oscarurile din acest an!”, a scris Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice pe contul său oficial de Twitter.

Filmul „Bohemian Rhapsody” a primit cinci nominalizări la Oscar, inclusiv pentru „cel mai bun actor” pentru Rami Malek, care interpretează rolul lui Freddie Mercury.

Pelicula a avut încasări de peste 854 milioane de dolari la box-office-ul global, devenind cel mai de succes film biografic lansat vreodată.

Academia nu a precizat ce melodii va alege Queen pentru acest recital sau când va apărea pe scena galei, lipsită în acest an de o gazdă, pentru prima dată în 30 de ani, potrivit Agerpres.

Printre cei care vor cânta la ceremonia de duminică se numără Lady Gaga şi Bradley Cooper, care vor interpreta piesa „Shallow” din filmul „A Star is Born”, nominalizată la Oscar la categoria „cea mai bună melodie originală” şi Bette Midler, care va cânta hitul „The Place Where Lost Things Go” din filmul „Mary Poppins Returns”, principalul rival al lui „Shallow” la respectiva categorie.

Gala Premiilor Oscar se află la cea de-a 91-a ediție și va avea loc pe 24 februarie 2019 (25 februarie, 02:00 ora locală).

Articole asemănătoare

Back to top button