fbpx

Oleg Brega: Dezamăgit de alegerea blocului ACUM şi a Maiei Sandu să candideze pe aceeași circumscripţie cu mine

Jurnalistul Oleg Brega, care și-a anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare pe circumscripția nr. 50 – Europa de Vest, s-a arătat surprins și dezamăgit că pentru voturile moldovenilor din diasporă va lupta și lidera PAS, Maia Sandu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dezamăgit de alegerea blocului #ACUM şi a Maiei Sandu să candideze pe aceeași circumscripţie cu mine. E simptomatic că acest bloc nu mi-a acceptat propunerea de colaborare deşi au spus că vor coopta societatea civilă anti-oligarhică. Eram gata să candidez şi pe circumscripţii naţionale contra vreunui impostor”, scrie Brega într-o postare pe Facebook.

Activistul civic, stabilit în România, califică decizia Maiei Sandu drept un gest inamic.

„În lipsa oricărei reacţii de la liderii #ACUM, am ales onest să candidez conform locului de reşedinţă, în diaspora europeană, pentru că locuiesc de 2 ani în România. Azi mă trezesc cu acest gest inamic, pe care nu l-au anunţat din timp şi sunt derutat”, continuă Brega.

Acesta vine și cu un apel către diasporă, în care îi îndeamnă pe moldoveni să analizeze gestul Maiei Sandu.

„Să aleagă #diaspora, mai faceţi un bine ţării şi analizaţi la rece situaţia, de ce #acum nu are încredere în cei plecaţi de-acasă?”, a scris Oleg Brega pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button