fbpx

UPDATE: Cazul studentei care s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui cămin: Care este reacția prorectorului de la ASEM?

UPDATE: În cazul studentei care s-a aruncat de la etajul 5 al unui cămin, prorectorul Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Igor Melnic, a venit cu o reacție. Acesta a precizat că tânăra avea un comportament liniștit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Era studentă la masterat, în anul doi de studii, la Școala Masterală de Excelența în Economie și Business – ASEM. După cum am înțeles, era o fată foarte liniștită, gălăgie nu făcea. Am vorbit cu vecinii ei. Locuia singură într-o odaie pentru două persoane”, a declarat Igor Melnic, pentru tv8.md.

Precizăm că tragedia a avut loc pe strada Florilor din Chișinău, iar tânăra era originară din raionul Rezina.

Știre inițială: O tânără în vârstă de 24 de ani, studentă la ASEM, s-a stins din viață după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 5 al unui cămin. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 20:50, în sectorul Râșcani al capitalei.

Contactată telefonic de reportera ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că, după apelul efectuat la 112, o grupă operativă a poliției și un echipaj medical s-au deplasat imediat la fața locului.

Medicul legist a constatat decesul fetei, a cărei viață nu a mai putut fi salvată. În urma cercetărilor, pe corpul neînsuflețit al tinerei nu au fost găsite urme de moarte violentă, în afară de leziunile suferite în urma căderii.

„Tânăra de 24 de ani locuia singură, la etajul 5 al căminului. S-a constatat că aceasta s-ar fi aruncat de la balconul camerei sale. Din discuțiile purtate cu colegii săi, studenta avea un comportament liniștit și nu a dat de bănuit că ar putea recurge la un asemenea gest”, ne-a mai spus ofițera.

Menționăm că oamenii legii cercetează în continuare cazul, pentru a stabili ce ar fi determinat-o pe tânără să se arunce în gol.

Articole asemănătoare

Back to top button