fbpx

O singură bandă pentru a trece frontiera spre Ucraina: Drumul de la postul vamal „Giurgiulești-Reni”, în reparație capitală

Pe porțiunea de drum dintre posturile vamale „Giurgiulești” și „Reni”, mâine, 22 martie, vor începe lucrările de reparație capitală. Reabilitarea acestuia este realizată în cadrul unui proiect de modernizare a posturilor comune de control „Giurgiulești-Reni”, „Cuciugan-Prvomaisk” de pe teritoriul Ucrainei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit reprezentanților proiectului, lucrările sunt preconizate pentru opt zile, timp în care transportatorilor de mărfuri li se recomandă trecerea prin posturile vamale „Vulcănești-Vinogradovka” sau „Mirnoe-Tabaki” (în cazul mărfurilor supuse controlului sanitar-veterinar și fitosanitar).

Reparația drumului va fi realizată etapizat, iar pentru trecerea frontierei va fi disponibilă o singură bandă de circulație care va fi rezervată doar autotorismelor.

Lucrările au loc în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europenă, cofinanțat de Guvernele Republicii Moldova și Ucrainei și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație din Ucraina. Bugetul total al proiectului este de 5,75 milioane de euro.

Articole asemănătoare

Back to top button