fbpx

O femeie din Căușeni ar fi fost violată de doi adolescenți. Unul dintre bănuiți figurează într-un dosar penal similar

O femeie din Căușeni ar fi fost violată de doi adolescenți. Presa vehiculează că tinerii ar fi rude cu victima, iar Poliția menționează că unul dintre ei mai figurează într-un alt dosar penal, care actualmente se află pe rol în instanța de judecată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a IGP, Silvia Vetcu, ne-a comunicat că pe 26 iulie 2020, la ora 20:55, ofițerii din Căușeni au fost alertați de un bărbat care a comunicat că vecina sa ar fi fost agresată fizic și violată la domiciliu. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că victima, o femeie de 35 de ani, se afla acasă la concubinul său și avea semne vizibile de agresiune fizică. Din cauza necesității urgente de ajutor medical, aceasta a fost transportată imediat la spital pentru investigații medicale.

Ulterior, din declarațiile victimei s-a stabilit că în ziua cu pricină aceasta era singură în casa concubinului și a fost vizitată de doi minori de 15 și respectiv 16 ani. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, minorii ar fi întreținut cu ea raport sexual contrar voinței și i-ar fi aplicat lovituri cu mâinile și picioarele pe toată suprafața corpului.

Inițial, victima a negat că ar fi fost violată, însă ulterior a confirmat acest fapt, motiv care a servit drept temei pentru reținerea minorilor. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar bănuiții se află în arest pentru un termen de 30 de zile.

Precizăm că, potrivit unei investigații publicate de anticoruptie.md, dosarul penal în care figurează unul dintre tineri se referă la abuzul sexual asupra unui minor.

Articole asemănătoare

Back to top button